Belediyespor Zorlu Lig Maratonuna Hazir

Ilimizde 1. Amatör Küme lig maçlari bu hafta sonu basliyor.

Belediyespor Zorlu Lig Maratonuna Hazir
Amatör Küme takimlarindan Karaman Belediyespor hafta sonu Güneyyurt deplasmanina gidiyor. Geçen yil Amatör Kümede sampiyon olan ve Play off maçinda sanssiz bir sekilde elenen Belediyespor Kulübü Futbol A Takimi yeni sezon hazirliklarina kendi tesislerinde yogun antrenman programiyla devam ediyor.
Geçen sezon kadrosundan ayrilan futbolcularin yerlerine yeni transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Belediyespor Kulübü rotasini sampiyonluk olarak belirledi.
Yeni sezon öncesi görüslerini aldigimiz Antrenör Yalçin Büyükeken, “Öncelikle yeni sezonun bütün takimlara hayirli olmasini diliyorum. Umarim kaliteli, zevkli, çekismeli bir lig olur. Bizleri izlemeye gelenler futboldan keyif alirlar. Geçen sezon sanssiz bir sekilde Bal Ligini elimizden kaçirdik. Bu seneki öncelikli hedefimiz kurumumuza layik bir ekip olmak. Amatör küme maçlarinin kaliteli zevkli geçmesi için takim olarak elimizden ne geliyorsa yapacagiz. Örnek bir ekip olmak istiyoruz. 70Karamanspor 3. Lige çikarsa, bizde önce ligimizde basarili olmak ve ilimizi Bal Liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.
2011–2012 sezonu Amatör Küme Ilk maçi 26 Kasim 2011 Cumartesi günü Güneyyurt Belediyespor ile Karaman Belediyespor arasinda Güneyyurt’da baslayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284