Belediyespor’da Adana Deplasmaninda Hedef Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’deki temsilcimiz Karaman Belediye Spor, bu hafta ligin 14. Sirasinda yer alan Adana Gençlerbirligi’ne konuk oluyor.

Belediyespor’da Adana Deplasmaninda Hedef Galibiyet

4 Kasim 2012 Pazar günü Adana’nin Yüregir Ilçesinde Kayhan Kaynak Stadyumu’nda saat 13.30’da baslayacak karsilasmayi Burdur bölgesinden Alper Oran yönetecek.
Lige verilen bir haftalik arayi iyi degerlendirdiklerini ifade eden Antrenör Kazim Nas, “Geride kalan haftalari unutup önümüze bakiyoruz. Adana deplasmanindan üç puanla dönüp iyi bir galibiyet serisi yakalamayi hedefliyoruz.” dedi.
Karaman Belediyespor Baskani Haci Osman Ünüvar ise hafta içi yapilan antrenmana katilarak oyuncularla birebir ilgilendi. Ünüvar, “Bundan sonra tek hedefimiz galibiyet. Geçmis haftalari unutup önümüzdeki maçlara bakacagiz. Karaman Belediye Spor olarak ligin en iyi ekiplerinden birisiyiz. Sahada göstermis oldugunuz mücadeleyi skora yansittigimiz zaman umuyorum ki ligin üst siralarinda yer alacagiz. Tüm Karaman’in yanimizda oldugunu biliyoruz. Bu sebeple Karaman için gereken mücadeleyi sonuna kadar gösterin. Adana Gençlerbirligi maçi dahil, oynayacagimiz tüm maçlardan puan yada puanlarla döneceginize yürekten inaniyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284