Bilardo’da Dünya Üçüncüsü Olduk

12-17 Mart 2014 tarihleri arasinda Almanya’nin Viersen kentinde düzenlenen Bilardo Dünya Sampiyonasinda Bilardo Milli Takimimiz dünya üçüncüsü oldu.

Bilardo’da Dünya Üçüncüsü Olduk

Uluslar arasi Bilardo Federasyonu 2014 yili faaliyet programinda yer alan bu dev organizasyonda ülkemizi Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden antrenörlerimiz Osman Yilmaz, Ismail Yasin ve sporcularimiz Tayfun Tasdemir, Tolgahan Kiraz temsil etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bilardo antrenörü ve il temsilcisi Osman Yilmaz konusmasinda, “Almanya’nin Viersen kentinde gerçeklestirilen sampiyonaya toplam 24 ülke katildi. Çekismeli yarismalara sahne olan sampiyona da sanssiz bir sekilde Belçika’ya yenilen millilerimiz finali bir sayiyla kaçirdi. Fakat mücadeleyi birakmayan sporcularimiz rakiplerini yenerek sampiyonada dünya üçüncülügünü elde ettiler. Ülkemize bu hakli gururu yasatan sporcularimiz Tayfun Tasdemir ve Tolga Han Kiraz 23–29 Mart 2015 tarihleri arasinda Misir’in Lüksor sehrinde gerçeklestirilecek Bilardo Dünya Sampiyonasinda ülkemizi temsil edeceklerdir” dedi.
Sampiyona sonrasinda olusan tablo ise;
1. Belçika
2. Hollanda
3. Türkiye
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284