Bilardonun Kraliçeleri Yine Boş Geçmedi

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman’ın yetenekli sporcularıyla Türk sporuna büyük katkı verdiğini söyledi.

Bilardonun Kraliçeleri Yine Boş Geçmedi

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen ve 185 sporcunun mücadele verdiği “Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası”nda Karamanlı sporcu Dilara Göl altın madalyanın sahibi oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Bilardo Takımı sporcuları 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bilardo takımı, antrenör Osman Yılmaz eşliğinde başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen “Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası”nda 9 ve 10 top disiplinlerinde mücadele eden Karaman ekibi beş sporcuyla katıldığı şampiyona sonunda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Göynük Mahallesi'nde bir otelde düzenlenen şampiyonada 9 top disiplininde mücadele eden Karamanlı sporculardan Dilara Göl gümüş madalyanın sahibi olurken, Sümeyye Çankaya bronz madalya kazandı. 10 top disiplininde yapılan müsabakalarda ise başarılı bir performans çizen Dilara Göl rakiplerini geride bırakarak altın madalyaya uzanan sporcu oldu. Bir diğer sporcu Nursel Okuta’da ilk üç arasında yer alarak şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı.

Karaman olarak şampiyonada başarılı bir performans sergilediklerini belirten Yılmaz, “Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası'na 165 erkek olmak üzere toplam 185 sporcu katıldı. Karaman ekibi olarak 9 ve 10 top disiplinin de gerçekleştirilen yarışmalarda her iki kategoride de boy gösterdik. Çekişmeli geçen müsabakalarda sporcularımız madalya kürsüsüne çıkarak bizleri gururlandırdı. Bu şampiyonanın bir özelliği de kadın ve erkek bilardo milli takımı sporcularının belirlenmesi. 10 top kategorisinde şampiyon olan sporcumuz Dilara Göl’de yıldız kızlar milli takımına çağırılarak Hollanda’da yapılacak olan şampiyonada ülkemizi temsil edecek. Bizler için bundan daha büyük bir gurur olamaz diye düşünüyorum. İnşallah Karaman olarak milli takımımıza birçok yetenekli sporcu kazandıracağız” diye konuştu.

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ Şampiyonada altın, gümüş ve bronz madalya kazanan sporcularımız Dilara Göl, Sümeyye Çankaya ve Nursel Okutan’ı kutluyorum. Genç sporcularımız, elde ettikleri derecelerle bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Karaman olarak Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyoruz. Elde edilen başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyor, sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284