Bisiklet Sporunun 2012 Karnesi Degerlendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Karaman Belediye Spor ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul spor Kulübü bisiklet sporcularini kabul etti.

Bisiklet Sporunun 2012 Karnesi Degerlendirildi

Kabul sirasinda Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ile birlikte Bisiklet antrenörü ve Bisiklet Il Temsilcimiz Baris Ünlü tarafindan Karaman’daki bisiklet sporunun 2012 yili karnesi degerlendirildi.
Kasim Aydogdu, “2012 sezonunda bisiklet sporcularimiz çok basarili bir sezon geçirmislerdir. Belediye Spor Kulübümüz Nevsehir’de yapilan Türkiye Sampiyonasinda Takim halinde Türkiye 2. Si olurken, Emre Sahin yol yarislarinda, Ferhat Sezer’de saate karsi yarislarda Türkiye 3. sü olarak büyük bir basariya imza atmislardir. Ayrica bu sezon Belediye Sporlu Bisikletçilerimiz dünya arenasina çikmis ve Sirbistan’da yapilan Balkan Sampiyonasina katilan 6 sporcudan 2 sini, Hollanda’da yapilan Avrupa Sampiyonasina katilan 6 sporcudan 2 sini ve Dünya sampiyonasina katilan 3 sporcudan 2 sini vererek büyük bir basariya kazanmistir. Son olarak ta Belediye Spor 2012 Türkiye genel klasmanini Türkiye 2. Si olarak tamamlamistir. Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü Bayan Bisikletçilerimiz ise ; Türkiye Sampiyonasinda takim halinde Türkiye 2. olmuslar ve 2012 Türkiye Genel klasmanini Türkiye 1. si olarak tamamlamayi basarmislardir. Bayan Bisikletçilerimizden Aybike Ünlü, Selver Sezer ve Saliha Sezer milli takima seçilmislerdir.
Bu basarilar ile Türkiye genelinde bisiklet sporunda Karaman ili bir marka olmayi bilmis ve bunu devam ettirmek istemektedir. Antrenörümüze ve sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.
Il Temsilcisi Baris Ünlü’de verdigi desteklerden dolayi Il Müdürü Aydogdu’ya tesekkürlerini sundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284