Bisikletçilerimiz Kap’a Umutlu Gitti…

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2012 yili faaliyet programinda yer alan Kulüplerarasi Puanli Bisiklet Yarisi 27–29-Ocak tarihlerinde Alanya’da yapilacak.

Bisikletçilerimiz Kap’a Umutlu Gitti…
Türkiye’nin her yerinden birçok üst düzey takimin katilacagi müsabakalara Karaman adina Gençlikspor, Belediyespor, Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü ve Performans spor kulüpleri katiliyor.
KAP’a çok iyi hazirlandiklarini belirten Il Temsilcisi Baris Ünlü, “Uzun yillardir ilimizde yapmis oldugumuz planli, programli, özverili çalismalar ile ilimizden birçok Milli sporcu çikarttik.Ancak yetisen ve Milli takima kadar yükselen sporcularimiza sahip çikma noktasinda yasadigimiz sikintilarimizi asamadik.Maalesef çesitli nedenlerle diger il kulüplerine transfer olan bu sporcularimiz bugüne kadar baska iller adina yarislara katilmaktaydilar.Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu göreve geldigi zaman bu sikintimizi kendisine iletmistik.Il Müdürümüz bu sikintiyi asma noktasinda tüm imkanlarini seferber ederek Belediye Baskanimiz sayin Kamil Ugurlu beyefendiyle görüstü.Belediye Baskanimizin da teveccühü ile hem sporcu noktasinda hem de malzeme noktasinda çok önemli gelismeler yasadik.Gençler kategorisinde yarismalara katilacak olan 3 milli sporcumuzu Kamil Ugurlu baskanimizin destegi ile bünyemizde tuttuk. Belediyespor adina müsabakalara katilacak olan Milli sporcularimiz elde ettikleri dereceler ve alacaklari kupa ve madalyalar ile ilimizi Türkiye çapinda hakkiyla temsil edeceklerdir. Alanya dönüsü kazanacagimiz kupa ve madalyalarimizi Belediye Baskanimiz Kamil Ugurlu beyefendiye takdim edecegiz. Bizlere destek verenlere tesekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284