Bisikletin Altın Kızları Balkan Şampiyonu Oldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 6 ülkeden 73 sporcunun katılımıyla Edirne’de düzenlenen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası Karamanlı bisikletçilerin büyük başarısına sahne oldu.

Bisikletin Altın Kızları Balkan Şampiyonu Oldu
23-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Arnavutluk ile birlikte Türkiye’den de katılan toplam 73 bisiklet sporcusunun katımıyla 11 ve 23 kilometrelik 2 parkurla gerçekleşti.
Büyük mücadelelere sahne olan şampiyonada Bayanlar Bisiklet Milli Takım antrenörü Barış Ünlü’nün öğrencileri genç bayanlar kategorilerinde birincilik kürsüsünde yer alarak altın madalyanın sahibi oldu. Zamana karşı yapılan yarışlarda Karamanlı sporculardan Selver Sezer birinci, Fatma Sezer üçüncü olurken, yol yarışlarında Fatma Sezer birinci, Selver Sezer ise ikinci olma başarısı gösterdi.
Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla genç bayanlar kategorilerinde şampiyon olan Fatma Sezer ve Selver Sezer’i tebrik eden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, milli sporcuların elde ettiği sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarısının devamını diledi.
İl Müdürü Kısacık, tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:
" Edirne’de gerçekleşen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden Karamanlı bisikletçilerimiz, güzel dereceler elde etmeye devam ediyor. Şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandıran sporcularımız Fatma Sezer ve Selver Sezer’i kutluyorum. Sporcularımızın kariyerlerinin ilerleyen dönemlerinde bu güzel başarılarını tekrarlamalarını ümit ediyorum” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284