Bisiklette Bes Milli Sporcudan Ikisi Karaman Belediye Spor’dan

Balkan Sampiyonasi ve Avrupa Sampiyonasi için Bolu’da yapilan hazirlik kampina katilan sporcularimizdan Emre Sahin ve Ferhat Sezer, kamp seçmelerini basari ile geçerek ülkemizi Sirbistan’da yapilacak olan Balkan Sampiyonasinda ve Hollanda‘da yapilacak olan Avrupa Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil etme hakki kazandilar.

Bisiklette Bes Milli Sporcudan Ikisi Karaman Belediye Spor’dan
Her iki sampiyonada da ülkemizi temsil edecek bes sporcunun ikisi Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimindan oldu. Sampiyonaya katilacak sporculardan; Ferhat Sezer ve Emre Sahin (Karaman Belediye Spor), Ferit Can Samli ve Ömer Lütfullah Tanriverdi (Kocaeli Brisa Spor), Ceprail Seker ise (Istanbul Salcono Spor)’dan.
Karaman Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü, sporculardan iyi bir derece beklediklerini ifade ederek: “Sporcularimizin Sirbistan’dan ve Hollanda’dan madalya ile döneceklerine inaniyoruz. Çok formdalar ve çok iyi hazirlandilar. 2012 Londra olimpiyatlarinda ülkemizi temsil eden sporcumuz Ahmet Akdilek gibi 2016 olimpiyatlarinda da Karamanli sporcularimizin olacagini tahmin ediyorum. Sporcularimiza her iki sampiyonada da basarilar diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284