Bisiklette Türkiye 2.Si Olduk

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet takviminin son yarisi 25–27 Ekim 2013 tarihlerinde Antalya-Alanya`da yapildi. 320 sporcunun katilimi ile gerçeklesen yarislar 3 gün sürdü. Karaman Gençlik Spor Kulübü Bisiklet takimimiz zorlu geçen yarislar sonunda Türkiye 2.si olarak yeni bir basariya imza atmasini bildiler.

Bisiklette Türkiye 2.Si Olduk

Bisiklet antrenörü ve Il temsilcimiz Baris Ünlü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu makaminda ziyaret ederek, bisiklet takimina vermis oldugu destek ve hassasiyetinden dolayi tesekkür etti.
Konu ile ilgili açiklama yapan Ünlü, “Bu hedefler artik bizim için alisilmis hedefler olup, bundan sonraki hedeflerimiz bu organizasyonlarda dereceler elde etmektir. Yerel imkânlar ile sponsorsuz olarak yaptigimiz bisiklet sporunda bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz sayin Kasim Aydogdu Bey’e tesekkürlerimi sunmak istiyorum. Ara vermeden 2014 yilinin hazirliklarina basladik. Tüm sporcularima basarilar diliyorum ve almis oldugumuz kupalari tüm Karaman insanimiza hediye ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284