Büyükler Türkiye Judo Sampiyonasi Sona Erdi

Mersin’in Mut ilçesinde düzenlenen ve 3 gün süren 44 ilden 340 sporcunun katilimiyla baslayan Büyükler Türkiye Sampiyonasi sona erdi.

Büyükler Türkiye Judo Sampiyonasi Sona Erdi
Büyükler Türkiye Sampiyonasinin son gününde erkeklerde 100 ve +100 kg. bayanlarda ise 78 ve +78 kg. karsilasmalari yapildi.
Katilimin yogun oldugu Türkiye Büyükler Judo Sampiyonasini Karaman Valimiz Murat Koca, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu ve degerli protokol üyeleri büyük bir heyecanla izledi.
Sampiyonanin son günü erkeklerde 100 kg. Kocaeli bölgesinden Erdal Bagaç, +100 kg.da ise Istanbul bölgesinden Feyyaz Yazici Sampiyon olurken, Bayanlarda ise, 70 kg. da Trabzon bölgesinden Ezgi Yilmaz, +78 kg. da ise Istanbul Bölgesinden Galatasarayli Belkis Zehra Kaya sampiyon oldu.
Judo Federasyonun Teknik Kurulunun aldigi karar ile Büyükler Türkiye Sampiyonasinda Kupa uygulamasi yapildi. Bu amaçla Erkek ve bayanlarda kazanilan madalyalara göre puanlama yapilarak en çok puani alan sporcularin kulüplerine kupa verilmesi kararlastirildi.
Bu sonuçla Erkeklerde, Birinci Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagit spor Kulübü, ikinci Izmir Büyüksehir Belediyesi, üçüncü ise Istanbul Büyüksehir Belediyesi oldu.
Bayanlarda ise, Birinci Galatasaray, ikinci Trabzon, üçüncü ise Istanbul Büyüksehir Belediyesi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284