Can: 2011 Yilinda 7 Sampiyonumuz Var

Performans Spor Kulubü tarafindan Pazar günü Mabeyin Stad Aile Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltida kulüp sporculari, aileleri, Duru Bulgur Yönetimi ve basin mensuplari bir araya geldi.

Can: 2011 Yilinda 7 Sampiyonumuz Var
Kahvaltiya Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Halk Egitim Müdürü Durmus Bodu, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru ve yöneticileri katildi. Kulüp Baskani Ali Can yaptigi konusmada 2011 yilinda aldiklari basarilardan bahsederek 57 Altin, 18 Gümüs, 10 Bronz Madalya alarak güzel bir performans sergilediklerini söyledi. Bu basarinin en büyük destekçisi olan Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru’ya bunun yaninda sporculara maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ailelerine tesekkür etti.
Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru’da 2011 yilinda yaptiklari desteklerin daha sonraki yillarda da artarak devam edecegini ve bu 7 sampiyon sayisini önümüzdeki yillarda 70’e hatta daha da üst seviyelere tasimak için ellerinden ne gelirse yapmaya hazir olduklarini söyledi.
Yapilan konusmalarin ardindan Performans Spor Kulübü Baskani Ali Can, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru’ya spora verdikleri destekten dolayi bir plaket sundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284