Dünya Sampiyonasina Karaman’dan 3 Sporcu

Karaman ilimizden 3 sporcu Italya’nin Torino sehrinde Usta Sporcular Dünya Taekwondo Sampiyonasina katiliyor. Duru Bulgur A.S. Sponsor oldugu Performans Spor Kulübü antrenörü Ali Can +80 kg. da Erkan Tokay 80 kg. da ve Mevlüt Sari 68 kg. da Türkiye’yi ve Karaman ilimizi Dünya Sampiyonasinda temsil edecekler.

Dünya Sampiyonasina Karaman’dan 3 Sporcu

Karaman Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can Konu ile ilgili açiklamasinda: Türkiye’den T.T.F. Baskanimiz Metin Sahin’de dahil oldugu 16 yarismacinin katilacagi World Master Games Dünya Taekwondo Sampiyonasi 2013, 2–11 Agustos 2013 tarihleri arasinda Italya'nin Torino sehrinde yapilacak. Oyunlar kapsamindaki Taekwondo müsabakalari ise 8–9 Agustos 2013 tarihleri arasinda Palamirafiori Spor Salonu'nda gerçeklestirilecek.
Türkiye’den 16 sporcudan üçü Karaman ilimizden olmasi bizler için çok anlamli bir katilim. Performans Spor Kulübü olarak bugüne kadar 19 Türkiye Sampiyonlugu ve birçok Avrupa ve Dünya dereceleri çikartan basarili sporcular yetistirdim ve bu yarista Antrenör olarak kendim ve arkadaslarimin da yer almasi ve ilimizi Dünya Sampiyonasinda Temsil etmek bizler için ayri bir gurur kaynagi olmustur Sampiyonanin bayrama denk gelmesi bizler için alacagimiz basarili sonuçlardan sonra çifte bayram alacaktir kendime ve arkadaslarima güveniyorum dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284