Elduran`a Anlamli Ziyaret

Türkiye genelinden 87 sporcunun katilimiyla 3 gündür devam eden `Avcibasi kupasi` müsabakalari sona erdi. Müsabaka sonrasi sporcular kupalari ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran`a anlamli ziyarette bulundular.

Elduran`a Anlamli Ziyaret

Gümüsova Elmacik Atis Poligonunda, Sporting, Skeet, Sabit Hedef ve Kosan Domuz kategorilerinde mücadelelerin yapildigi kupada, lisansli sporcular genç bayanlarda Hatice Balkanci birinci, Kerime Dokuzlar ikinci ve Buket Sin üçüncü olurken, lisansli sporcular büyük bayanlarda Sevtap Velioglu birinci, Hikmet Gürbüz ikinci ve Gözde Çetinkaya üçüncü oldu. Sabit Hedef ve Sporting kategorilerinde ise büyük kadinlarda Sevtap Velioglu, genç bayanlarda ise Hatice Balkanci altin madalya kazandi.
Genel klasmanda Istanbul Yakacik Avcilik Aticilik birinci olurken, Karaman Gençlik Spor ikinci ve Ümraniye Avcilik Aticilik üçüncü olurken, lisansli sporculardan, Cüneyt Karakus birinci, Akif Arslan ikinci ve Mehmet Topluoglu da üçüncü oldu.
Sabit Hedef kategorisinde Özgür Sivrikaya birinci, Cüneyt Karakus ikinci ve Murat Dayioglu üçüncü, Av Teskereli Sporcular Sabit Hedef yarismalarinda ise birinciligi Salih Alkaya, ikinciligi Coskun Koç üçüncülügü ise Oktay Çivi paylasti.
Av teskereli avcilar takim kategorisinde Gürsu Merkez Avcilik Aticilik birinci, Istanbul Yakacik Avcilik Aticilik ikinci ve Kdz. Eregli Avcilik Aticilik üçüncü, Av Teskereli Sporcular takim kategorisinde Ertugrul Topçu birinci, Oktay Çivi ikinci ve Tekin Çalagan üçüncü oldu.
Alinan diger sonuçlar ise söyle:
"Av teskereli Kosan Domuz kategorisinde Mehmet Bozoglu birinci, Salih Alkaya ikinci ve Oktay Çivi üçüncü. Lisansli Sporcular Kosan Domuz kategorisinde Cüneyt Karakus birinci, Aydin Uçar ikinci ve Erol Karakus üçüncü. Genel Klasmanda Mehmet Bozoglu birinci, Hilmi Gül ikinci ve Mahmut Uygun üçüncü.
Av Teskereli Sporting kategorisinde Oktay Çivi birinci, Samettin Boz ikinci ve Mehmet Bozoglu üçüncü. Lisansli sporcular Sporting'de Mehmet Topluoglu birinci, Ayhan Günal ikinci ve Akif Arslan üçüncü. Av Teskereli Sporcular kategorisinde ise Necati Abdal, Mehmet Bozoglu ve Tekin Çalagan ilk üç sirayi paylasti."
Düzce'de 3 gün süren kupa sonunda dereceye giren sporculara çesitli ödüller verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284