Emniyet’ten Bir Yildiz Doguyor Futbol Turnuvasi Basladi

Emniyet Teskilati`nin 167. kurulus yildönümü kutlamalari çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlügü`nce bu yil üçüncüsü düzenlenen, “Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” futbol turnuvasi basladi.

Emniyet’ten Bir Yildiz Doguyor Futbol Turnuvasi Basladi
Karamanoglu Mehmetbey Hali Sahasi'nda düzenlenen turnuvaya Karaman merkezde bulunan 13 lise katilirken, müsabakalar Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’un baslama vurusu yapmasiyla start aldi. Emniyet Teskilatinin kurulusunun 167. yildönümünde polis halk iliskilerini güçlendirme adina Karaman'daki 13 lisenin katilimiyla bu yil futbol turnuvasinin üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Emniyet Müdürü Sönmez, "Buradaki amacimiz gençlere sporu sevdirmek, teskilatimizla aralarindaki diyalogu güçlendirmek. Bir aile havasi olusturmak amaciyla gençlerimizle birlikte olmak düsüncesinden hareketle bu turnuvayi düzenledik. Her zaman söyledigimiz gibi hizmetlerimiz insan merkezli. Gençlerimizle birlikte olmak, onlara güzel anlar yasatmak, sonuçta da teskilatimizin daha iyi tanitilmasi ve bizlerle olan diyaloglarini arttirmak için birlikte oluyoruz. Sporun kardeslik havasini, birlestirici gücünü yasamak istiyoruz” dedi.
Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da, düzenlenen futbol turnuvasinin kardeslik içerisinde güzel bir sekilde geçmesini diledi. Turnuvanin baslama vurusu öncesinde Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez penalti atisi yapti. Emniyet Müdürü Sönmez attigi penaltilarin tamamini gole çevirdi. Turnuva 6 Nisan tarihine kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284