En Sessiz Sampiyona Karaman’da Basladi

Isitme Engelliler Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Isitme Engelliler Türkiye Erkekler ve Kadinlar Voleybol Sampiyonasi Karaman’da basladi.

En Sessiz Sampiyona Karaman’da Basladi

Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu 2015 faaliyet programinda yer alan Türkiye Isitme Engelliler Erkekler ve Kadinlar Voleybol Sampiyonasi 14 Mayis 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda yapilan teknik toplantinin ardindan start aldi.
14-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan sampiyonada erkekler kategorisinde, Baskent, Gaziantep Ali Süzer, Kirsehir, Sincan, Amasya Lokman Hekim, Istanbul Aksaray, Bafra takimlari. Kadinlar kategorisinde ise; Ankara, Izmir, Kayseri Yavruaslan, Istanbul Sessizler, Bursa Yildirim ve Çukurova takimlari Türkiye Sampiyonlugu için mücadele edecek.
Karamanin ev sahipligini yaptigi Isitme Engelliler Türkiye Sampiyonasinin dört gün sürecegini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, " 14 ilden 22 kulüp ve toplam 110 sporcunun katilimiyla sampiyonamiz bugün basladi. Dört gün devam edecek olan turnuva Pazar günü sona erecek. Bu turnuva bizim için önemli. Isitme engellilerin tüm branslar da hem Avrupa hem dünya sampiyonalarinin olmasi hasebiyle buradan çikan çocuklar milli takima ve buradan da Avrupa ve dünya sampiyonalarina gidecekler. Buna benzer turnuvalar almaya devam edecegiz” diye konustu.
14 Mayis 2015 Persembe günü Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda baslayan sampiyona 17 Mayis 2015 Pazar günü sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284