Enes Yeşil Türkiye Şampiyonasına Gitmeye Hak Kazandı

Aksaray’da düzenlenen okul sporları karate grup müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Zübeyde Hanım Ortaokul öğrencisi Enes Yeşil, küçük erkekler kata kategorisinde altın madalya kazandı.

Enes Yeşil Türkiye Şampiyonasına Gitmeye Hak Kazandı

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programı kapsamında Aksaray’da düzenlenen okul sporları minikler, yıldızlar karate grup müsabakaları sona erdi. 

Karaman’ın da yer aldığı grup müsabakalarında karate antrenörü İhsan Özbek eşliğinde 4 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi,  minik erkekler kata kategorisinde mücadele eden Zübeyde Hanım Ortaokul öğrencisi Enes Yeşil ile altın madalyaya uzanan taraf oldu.

Müsabakaların oldukça zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirten Özbek,” Hasandağı Spor Salonu’nda 9 ilden 225 sporcunun katılımıyla gerçekleşen karate grup müsabakalarında altın madalya kazandığımız için mutluyuz. Karaman adına dört sporcuyla mücadele ettiğimiz müsabakalarda altın madalya kazanan sporcumuz Enes Yeşil, Elazığ’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. İnşallah başarılı sporcumuz finallerde de iyi bir performans göstererek madalya kürsüsünde yerini alacaktır” diye konuştu.

Kısacık, Enes Yeşil’i Tebrik Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karate grup müsabakalarında altın madalya kazanan Enes Yeşil’i tebrik etti.

Kısacık, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Okul sporları müsabakalarında mücadele eden Karamanlı sporcularımızdan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Aksaray’da düzenlenen minikler ve yıldızlar karate grup müsabakalarında minik erkekler kata kategorisinde altın madalya kazanan sporcumuz Enes Yeşil’i başarısından dolayı kutluyorum. Sporcumuza Elazığ’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum”

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284