Ermenek Doga Ve Su Sporlari Gençlik Ve Spor Kulübü Kuruldu

Karaman’da yeni kurulan Ermenek Doga ve Su Sporlari Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde açilacak olan 32 branstaki kurslara kayitlar basladi.

Ermenek Doga Ve Su Sporlari Gençlik Ve Spor Kulübü Kuruldu
Kurulan kulüp ve bünyesinde açilacak olan kurslarla ilgili bilgi vermek üzere basin toplantisi düzenlendi. Toplantiya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Muhammet Uygun, kulüp üyeleri ve antrenörler katildi. Toplantida konusan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü ve Ermenek Doga ve Su Sporlari Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Muhammet Uygun, Karaman’da olmayan çogu branslarin bu kulüp bünyesinde açilacagini söyleyerek, “Açilacak olan bu kurslar içerisinde Karaman’da daha önce hiç açilmamis branslardan göze çarpanlari kano, su kayagi, su topu, dalma ve kayak. Tüm kurslarimizla ilgili hazirliklarimizi tamamladik. Malzemelerimiz geldi. Sporcu kayitlarimizi tamamladiktan sonra 32 dalda açilacak olan kurslarimiz 15 Eylül 2012 itibariyle baslamis olacak” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’in Danismani ve Ermenek Doga ve Su Sporlari Kulüp Baskan Yardimcisi Ali Aydogmus da, Ermenek ilçesindeki HES barajinin doga turizmine ve su sporlarina çok uygun bir yapiya sahip oldugunu belirterek, “Ermenek’i su sporlari merkezi haline getirmeyi amaçliyoruz. Çünkü sportif faaliyetler bir ülkenin tanitiminda önemli role sahiptir. Karaman’in tanitimini yapmak içinde spor en önemli tanitim aracidir” seklinde konustu. Bir sporcunun içinde amatör ruh olmadigi sürece hiçbir basarinin elde edilemeyecegini belirten Aydogmus, “Bir sporcunun basarili olabilmesi için ilk önce yaptigi ise inanmasi gerekir. Inanmadigi sürece tesisler olmus, her türlü imkan saglanmis bir ise yaramaz” diye konustu.
Toplantiya katilan antrenörler ise, Karaman’in yetistirdigi çok basarili sporcular oldugunu ancak gerekli desteklerin verilmemesi ve bu sporcularin bagli bulundugu bir kulübe sahip olunmamasi nedeniyle sporcularin baska illerdeki kulüplere göndermek zorunda kaldiklarini dile getirerek Karaman halkindan spora destek olmalarini istediler. Toplantinin sonunda kulüp üyeleri ve antrenörler Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu ziyaret ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284