Ermenek’te Amatör Spor Haftası İçin Koştular

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ermenek’te Atletizm Yol Koşusu Yarışları yapıldı.

Ermenek’te Amatör Spor Haftası İçin Koştular
81 ilde eş zamanlı olarak devam eden Amatör Spor Haftası kutlamaları Karaman’ın Ermenek ilçesinde çeşitli sportif etkinliklerle devam ediyor. Ermenek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Atletizm Yol Koşusu yarışları 150 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.
Ermenek ilçesi yeni çevre yolu parkurunda yapılan yarışlar 800 metre minik kızlar, 800 metre minik erkekler, 1000 metre küçük kızlar, 1500 metre küçük erkekler, 1500 metre yıldız kızlar ve 2000 metre yıldız erkekler kategorilerinde yapılırken sporcuların birincilik mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu.
Büyük heyecana sahne olan yarışlar sonunda 800 metre minik kızlarda Büşra Zincir birinci, Semiha Erserçe ikinci, Rabia Güneri üçüncü, 800 metre minik erkeklerde Hasan Bilgili birinci, Muhammed Çalışkan ikinci, Emirhan Erbil üçüncü, 1500 metre küçük erkeklerde Bilal Güneri birinci, Ahmet Kaygısız ikinci, Mehmet Yavşanlı üçüncü, 1000 metre küçük kızlarda Sıla Uysal birinci, Nur Aydın ikinci, Begüm Polat üçüncü, 1500 metre yıldız kızlarda Selcan Bal birinci, Sinem Polat ikinci, Büşra Akkulak üçüncü, 2000 metre yıldız erkeklerde ise Ramazan Köktaş birinci, Mustafa Balcı ikinci ve Abdullah Yıldırım üçüncü olan sporcular oldu.
Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Altınyüzük, Fikret Ünlü YİBO Müdürü Hasan Opruklu, Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Balcı, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Dr. Fahrettin Abacı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Hüsamettin İlgöz tarafında takdim edildi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284