Ev Sahibi Olduğumuz Analig Badmintonda Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde ilimizde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan son gün karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Ev Sahibi Olduğumuz Analig Badmintonda Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton çeyrek final müsabakalarına ilimizin yanı sıra Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Hatay, Isparta, Mersin, Kayseri, Konya, Niğde ve Sivas illerinden toplam 120 sporcu katıldı. 
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisinin ardından başlayan ve üç gün boyunca devam eden karşılaşmalarda sporcuların ortaya koyduğu performans tribünleri dolduran sporseverlerden büyük alkış aldı. Müsabakalar sonunda erkeklerde Ankara, Karaman, Kayseri, Adana, Hatay ve Çankırı yarı finale çıkan takımlar olurken kızlarda ise bu isimler Niğde, Kayseri, Ankara, Antalya, Çankırı ve Sivas illeri oldu.
Dereye giren takımlara ve sporculara başarı belgeleri ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “13 ilden toplam 24 takımın yer aldığı ve üç gün süren müsabakalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Müsabakalar sonunda dereceye giren ve yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan ilimiz ekibine ve diğer takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284