Ev Sahipliğini Yaptığımız Filede Büyük Heyecan Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Okullararası Gençler (A) Voleybol grup müsabakaları başladı.

Ev Sahipliğini Yaptığımız Filede Büyük Heyecan Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullararası Gençler Voleybol grup müsabakaları 13 il, 24 takım ve toplam 156 sporcunun katılımı ile Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı.
İlimiz temsilcisi Spor Lisesi’nin de kızlar ve erkekler kategorilerinde yer aldığı müsabakalarda takımlar yarı final için 4 gün boyunca mücadele edecek. Kızlar kategorisinde C grubunda yer alan Karaman temsilcisi ilk gün maçını bay geçerek 8 Şubat Cuma günü saat 15.30’da Adana temsilcisi Özel Akdeniz Koleji ile karşı karşıya gelecek. Erkekler kategorisinde ise yine C grubunda yer alan Karaman temsilcisi ilk sınavını 09 Şubat 2019 Cuma günü saat 17.30’da Mersin temsilcisi Mahmut Arslan Anadolu Lisesi karşısında verecek.
İlk gün oynanan karşılaşmalarda erkekler kategorisinde alınan sonuçlar şöyle; Aksaray Spor Lisesi 3-0 Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesi, TED Koleji Vakfı Özel Lisesi 3-0 Akın Anadolu Lisesi, Özel Bahçeşehir Alanya Anadolu Lisesi 3-0 Kaman Şehit Deniz Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Kızlar kategorisinde ilk gün sonuçları ise, Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi 3-0 Özel Üsküdar Amerikan Lisesi, Aksaray Spor Lisesi 0-3 Tvf Spor Lisesi, Özel Profesyonel Eğitim Anadolu Lisesi 3-0 Isparta Spor Lisesi.


 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284