Fair Play Kervanı KMÜ’de

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Fair Play Kervanı’na sayılı günler kaldı.

Fair Play Kervanı KMÜ’de

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleşecek Türkiye geneli yapılan Fair Play kervanının bu sefer ki durağı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi oldu.

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Topluluğu tarafından düzenlenecek olan Üniversiteler Fair Play Kervanının 24 Ekim Çarşamba günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversite’nde yapılacağını belirterek, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesini üniversitemizde ağırlamaktan ve böyle bir organizasyonu Türk Dili’nin Başkent’inde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Bu etkinlik spora ilgi duyan herkes için güzel bir fırsat olacak” dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda yapılacak olan Fair Play Kervanı programı 24 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da Dünya Fair Play Karikatür sergisinin açılışıyla başlayacak. Daha sonra ise Üniversiteler Fair Play Kervanı paneli gerçekleştirilecek. Panelde spor adına önemli konular tartışılıp konuşulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284