Federasyon Il Temsilcileri Toplantisi Yapildi

Federasyon Il temsilcileri toplantisi 12 Subat Pazar günü Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Mabeyn Aile çay bahçesinde yapildi. Toplantida spor dallarinin sorunlari masaya yatirildi.

Federasyon Il Temsilcileri Toplantisi Yapildi
Toplantinin açilisinda bir konusma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu , “Sporun hayatimizdaki önemi ve degeri çok büyüktür. Saglikli ve özgüvenli bireylerin yetismesinde sporun çok önemli bir rolü vardir. Federasyon Il Temsilcilerimiz fahri olarak görev yapmakta olup Karaman sporundaki emekleri tartisilmaz. Branslarimizin daha saglikli, planli ve projeli ilerleme kaydedebilmesi için her türlü çalismayi yapacagiz. Il temsilcilerimizin sorunlarini dinlemek ve çözüm üretmek amaci ile böyle bir toplanti organize ettik. Burada dile getirilen problemleri en kisa sürede çözerek Karamanimizda spor alt yapisinin temellerini çok saglam bir sekilde atmak istiyoruz” dedi.
Toplantida söz alan Federasyon Il Temsilcileri ise dallari ile ilgili sikintilarini dile getirdiler. Kahvaltili sohbet ortaminda gerçeklesen toplanti sonunda spor kollarinin sorunlari ile ilgili dilek temennileri not aldiran Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu en kisa sürede bu eksiklikleri gidereceklerini belirterek katilimlarindan dolayi tüm Federasyon Il temsilcilerine tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284