Federasyon Yetkilileri Ermenek Kayak Merkezini Inceledi

Karaman’a gelen Türkiye Kayak Federasyonu yetkilileri, Ermenek ilçesinde bulunan kayak merkezinde incelemelerde bulundu.

Federasyon Yetkilileri Ermenek Kayak Merkezini Inceledi

Yapilan incelemeler hakkinda bilgi veren Ermenek Bozdag Kayak Kulübü Baskani Turan Gülcan, "Ilçemizde bulunan kayak merkezini incelemek üzere Spor Genel Müdürlügü Tesisler Dairesi Baskanligi Uzmani Hasan Saglam ile Türkiye Kayak Federasyonu Teknik Sorumlulari Hüseyin Okkali ve Mustafa Saglam buraya gelerek incelemelerde bulundular ve bizlerden faaliyetlerimiz ile eksikliklerimiz hakkinda bilgiler aldilar" dedi. Kayak merkezinin önemli bir spor tesisi haline gelmesi için sosyal aktivitelerin artmasi gerektigini belirten Gülcan, bunun iyilestirilmesi için mekanik tesisler ve telesiyej sisteminin kurulumu için uygun alanlarin tespitinin yapilmasi gerekiyor. Bize kayak alani için kar araci ile ilk yardim için kar motosikletinin tahsis edilmesi gerekiyor" diye konustu.
Gülcan son olarak bu tesis için kendilerine her konuda destek veren basta AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan olmak üzere herkese tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284