Filede Karaman Lisesi Ve Akçasehir Lisesi Elele

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyetlerinde yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Gençler(kiz-erkek) voleybol müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Filede Karaman Lisesi Ve Akçasehir Lisesi Elele

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi Gençler voleybol il birinciligi müsabakalari Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. Katilimin yüksek oldugu müsabakalara sekiz erkek takimi ve sekiz kiz takimi olmak üzere toplam on alti okul katildi.
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen ve dört gün süren gençler voleybol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular okullarini en iyi sekilde temsil etmek ve il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken, takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakanin kizlar kategorisinde sampiyonluk ipini Akçasehir Lisesi gögüslerken erkekler kategorisinde ise bu isim Karaman Lisesi oldu. Mücadelenin ve çekismenin üst seviyede oldugu karsilasmalari izlemeye gelen sporseverler voleybola doydu.
Dört gün süren ve heyecanin bir an olsun eksilmedigi müsabakalarda kizlar kategorisinde sampiyon olan Akçasehir Lisesi eski basarili günlerine tekrar döndügünün sinyalini verdi. Erkekler kategorisin de final müsabakasinda karsi karsiya gelen Bifa Anadolu Lisesi ve Karaman Lisesi’nin sampiyonluk mücadeleleri nefesleri kesti. Karaman Lisesi’nin yetenekli oyuncularindan Devran Sahin’in buldugu sayilarla öne geçen Karaman Lisesi sampiyonluga sapka çikaran takim oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlar il disinda yapilacak olan gençler voleybol grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Gençler voleybol il birinciligi müsabakalarina katilimin yogun oldugunu ifade eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,’’ Kizlar ve erkekler kategorisinde sampiyon olan takimlarimiz Akçasehir Lisesi ve Karaman Lisesi il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazandi. Müsabakalarin çekismeli ve heyecanli geçtigine dikkat çeken Kisacik, tüm sporcularimizi gösterdikleri performans, mücadele ve centilmenliklerinden dolayi kutluyor, gruplara gidecek takimlarimiza simdiden basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar ve Okul Sporlari Il Tertip Komitesi Üyesi Yasar Çaliskan tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda kizlar ve erkekler kategorisinde dereceye takimlar ise;
Kizlar
1. Akçasehir Ç.P.L.
2. Karaman Spor Lisesi
3. Karaman Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi
4. Karaman Kiz Meslek Lisesi
Erkekler
1. Karaman Lisesi
2. Karaman Bifa Anadolu Lisesi
3. Karaman Spor Lisesi
4. Karaman Imam Hatip Lisesi
  (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284