Filede Samsun’a Ayak Bastik

Filenin Sultanlari 7’de 7 yaparak Karadeniz Temsilcisi Samsun Gazi Spor’u 3-0’la geçti.

 Filede Samsun’a Ayak Bastik

Türkiye Voleybol Bayanlar 3. Liginde bu hafta deplasmanda Samsun Gazispor’a konuk olan Karamangücü Spor deplasmanda rakibini affetmedi.

Samsun Atatürk Spor Salonunda Pazar günü saat 14.00’de baslayan müsabaka öncesi kizlarimiz maça kitap hediyesi ile basladi. Her Hafta maç öncesi kitap okuyarak ve okuduklari kitabi rakip oyunculara hediye ederek baslayan Karamangücü bu haftada Samsun Gazi Spor takimi oyuncularina kitap hediye etti.
Ilk seti 10 – 25 kazanan temsilcimiz, ikinci seti 22- 25, üçüncü seti ise 21 -25 kazanarak hiç set vermeden 3 – 0’lik galibiyetle sahadan ayrildi. Karadeniz’de firtina gibi esen Filenin Sultanlari yoluna emin adimla devam ediyor. Çiktigi 7 maçta sadece 2 set veren kizlar daha hiç puan kaybi yasamadi. Maç sonunda açiklama yapan Karamangücü Voleybol subesi Sorumlusu Ferhat Koç, “Amacimiz kayipsiz sekilde ilk sezonu tamamlamak. Yaklasik 3 haftadir tam kadro oynayamadik. Iki oyuncumuz sakatlanmisti. Bu maçta tam kadro sahadaydik. Karamangücü Yönetimi olarak bu uzun soluklu maratonda basta hocalarimiz olmak üzere oyuncularimiza ve emegi geçen herkese bize bu gururu yasattiklari için tesekkür ediyoruz. Haftaya bizim için önemli bir maç var. Her maçimiza final hafasinda çikiyoruz, fakat evimizde oynayacagimiz Numune Spor ve Ordu Telekom maçlari bizim için oldukça önemli. Bu iki maçi kayipsiz atlatirsak ikinci yari maçlari formalite olacak. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacagimiz Numune Spor maçina tüm Karamanli hemsehrilerimizi bekliyoruz. Karaman’in destegini arkamizda görmek bize en büyük motivasyon olacaktir.”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284