Filede Yari Final Maçlari Nefes Kesiyor

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili Okul Sporlari faaliyetleri programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan koordine edilen Voleybol Gençler B Yari Final müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonunda oynanan ilk gün karsilasmalari ile basladi.

Filede Yari Final Maçlari Nefes Kesiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan koordine edilen, Okulsporlari Federasyonunun 2014 - 2015 yili faaliyet programinda yer alan Türkiye Okullararasi Voleybol Gençler (B) Kiz-Erkek Grup Müsabakalari, 18 Ocak 2015 tarihinde yapilan teknik toplantinin ardindan, Kazim Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonunda erkekler kategorisinde Kayseri ve Aksaray, kizlar kategorisinde ise; Izmir ve Nigde takimlarinin arasinda oynanan ilk gün karsilamalari ile basladi.
Oldukça çekismeleri karsilasmalara sahne ilk gün müsabakalarina Karaman ekibi Spor Lisesi’nin yani sira, Izmir, Kayseri, Nigde, Konya, Adana, Aksaray, Nevsehir, Yozgat, Antalya, Ankara ve Mersin illerinden 7 kiz ve 8 erkek olmak üzere toplam 15 takimda yer alan yaklasik 170 sporcu katildi.
Karsilasmalarin zevkli ve çekismeli geçtigini ifade eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, bu organizasyona Karaman ili olarak ev sahipligi yapmaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, tüm sporcu, antrenör ve yöneticilere basarilar diliyor, böylesine güzel bir turnuvada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum dedi.
Yunus Emre Spor Salonunda erkeler kategorisinde Adana ve Nigde takimlari arasinda oynanan karsilasmayi Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Basin Hakla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan ve Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz yerinde izledi. Vali Murat Koca, Adana ve Nigde takimlari arasinda oynanan karsilasmanin ilk setinde sporculara ilimize hos geldiniz diyerek, basarilar diledi. Bir müddet müsabakalari izleyen Vali Murat Koca, yeni açilacak olan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunmak üzere salondan ayrildi.
Karamanli sporseverlerin voleybola doyacagi ve seyir zevki yüksek karsilasmalar, 19-22 Ocak 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda devam edecek. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284