Filenin Küçük Sultanları Büyüledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan kulüpler arası küçük kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Filenin Küçük Sultanları Büyüledi

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen kulüpler arası küçük kızlar voleybol müsabakaları 5 kulüpten yaklaşık 70 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu.

Filenin küçük sultanlarının sahne aldığı renkli turnuvada tribünlerde yerini alan sporcu yakınları tezahüratlarıyla sporcuların heyecanına ortak oldu. 2016-2017 sezonunun en renkli müsabakalarından biri olan turnuvada maç deneyimini arttıran küçük sultanlar sporseverlerden tam not aldı.

Karaman ili voleybol hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda Gençlik Spor Kulübü A Takımı birinci, Gençlik Spor Kulübü B Takımı ikinci, Spor Lisesi Spor Kulübü üçüncü, Gençlik Spor Kulübü C Takımı ise dördüncü oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284