Filenin Sultanlari Sahaya Indi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Okul Sporlari Yildiz(Kiz-Erkek) voleybol müsabakalari basladi.

 Filenin Sultanlari Sahaya Indi

2014-2015 Egitim Ögretim yili Okul Sporlari il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Okul Sporlari Yildiz (kiz-erkek) Voleybol Müsabakalari 14 okulun katilimi ile Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonu’nda basladi.

Müsabakalarin ilk karsilasmasinda Yildiz Kizlar kategorisinde Istiklal Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulunu 3-0 maglup etti. Kemal Reis Ortaokulu ile Zübeyde Hanim Ortaokulu arasinda oynanan diger maçta ise, Kemal Reis Ortaokulu rakibini 3-2 maglup etti.
Müsabakalar daha keyifli hale gelecek
Okul Sporlari faaliyetlerinde katilimin arttigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, '’ Okullararasi müsabakalara katilan okul sayisinin artmasi müsabakalari daha da heyecan verici hale getirecektir. Müsabakalara daha fazla okulun katilmasiyla maçlar sporcular için daha zorlu ve keyifli bir hale gelecek.
Yetenekli sporcular kesfediliyor
Yaptigimiz bu tarz müsabakalarda Il Müdürlügümüz bünyesinde görev yapan antrenörleri de görevlendiriyoruz. Amacimiz, müsabakalarda mücadele eden yetenekli sporculari kesfetmek. Tespit edilen sporcular kendisinin ve ailelerinin istegi ile bünyemizde görev yapan antrenörler tarafindan yetistiriliyor’’ dedi.
Il Müdürü Kisacik son olarak, ‘’Müsabakalarda mücadele eden takimlara basarilar diliyor, müsabakalarin centilmence geçmesini diliyorum' seklinde konustu.
Oynanan ilk gün maç sonuçlari ise;
- Istiklal Ortaokulu – Yavuz Sultan Selim Ortaokulu (3-0)
- Kemal Reis Ortaokulu – Zübeyde Hanim Ortaokulu (3-2)
- Akçasehir Ortaokulu – Özel Gevher Hatun Ortaokulu (3-0)
- Anafartalar Ortaokulu – Yunus Emre Ortaokulu (0-3 ) (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284