Filenin Yıldızları Karaman’da Parladı

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Voleybol Çeyrek Final müsabakaları yarı finale çıkan takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Filenin Yıldızları Karaman’da Parladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’nin önemli spor organizasyonlarından biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) projesi yeni yetenekleri Türk sporuna kazandırmaya devam ediyor. Proje kapsamında 10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen Voleybol Çeyrek Final müsabakaları 16 il, 24 takım ve toplam 288 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Karamanlı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda yarı final mücadelesi veren geleceğin yıldız adayları voleybol severlere unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.
KMÜ ve Yunus Emre Spor Salonları’nda üç gün boyunca heyecanın üst seviyede olduğu müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Çankırı, Nevşehir, Kayseri, Isparta, Ankara ve Kahramanmaraş takımları yarı finale yükselme başarısı gösterirken kızlar kategorisinde bu isimler Antalya, Hatay, Mersin, Nevşehir, Ankara ve Konya takımları oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Aydın Kaya tarafından takdim edildi.
Yeni Yetenekler Analig Projesiyle Parlamaya Devam Ediyor
Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) projesi kapsamında voleybol ve masa tenisi branşlarında çeyrek final müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda Anadolu Yıldızlar Ligi projesine ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve gençlerimiz için büyük bir şans olan proje sayesinde yeni yetenekler Türkiye’nin dört bir yanında parlamaya devam ediyor. Karaman olarak bizlerde bu önemli projede ilimize gelen misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yaparak müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlanması ve takımlarımızın ilimizden mutlu bir şekilde ayrılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Müsabakalarda sporcularımızın sergilemiş oldukları centilmence ve sportmence hareketlerinden dolayı tebrik ediyor, müsabakaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284