Futbol, Yaz Spor Okullarının Gözdesi Oldu

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarında futbol büyük ilgi görüyor.

Futbol, Yaz Spor Okullarının Gözdesi Oldu

Yunuskent Futbol Sahası’nda antrenörler Hasan Türedi, Mehmet Enes Eroğlu ve Hüseyin Ardıç nezaretinde 5-18 yaş grubuna yönelik devam eden futbol antrenmanlarına katılımda büyük artış gözlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 21 farklı branşta açılan ücretsiz yaz spor okullarının başlamasıyla birlikte yaza merhaba diyen çocuklar, Yunuskent Futbol Sahasına akın etti. Yaklaşık 120 sporcunun katılımı ile devam eden futbol yaz spor okulunda sporcular taktik ve teknik antrenmanlarının ardından yapılan çift kale maçlarla eğlenceli dakikalar geçirerek öğrendiklerini pekiştirme imkan buluyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık yaptığı açıklamada antrenmanlarda çocukların temel futbol eğitiminin yanı sıra sosyal faaliyetlerle yaz dönemini en şekilde geçirdiklerini belirtti. Çocukların güvenli bir ortamda spor yapma imkanı bulduğunu da ifade eden Kısacık, “Çocuklarımız alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde rahat ve huzurlu bir ortamda spor yapma imkanı bulurken, ailelerimizde böyle bir ortamı gördükleri için gönül rahatlığıyla çocuklarını bizlere emanet ediyor. Çocuklarımızın mutluluğu ve ailelerimizin huzuru bizler için önemli. İl spor merkezlerimizde çocuklarımıza sporu sevdirmenin, spor kültürünü güçlendirmenin ve sporu daha geniş kitlelere yayılmasını amaç edinerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284