Futsal’da Irfan Ataseven Anadolu Lisesi Rüzgâri

Karaman’da gerçeklestirilen gençler futsal il birinciligi müsabakalarinda sampiyon olarak Aksaray’da düzenlenen grup müsabakalarinda bir üst tura yükselen Irfan Ataseven Anadolu Lisesi Türkiye Yari Finallerine göz kirpti.

 Futsal’da Irfan Ataseven Anadolu Lisesi Rüzgâri

2014-2015 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan gençler futsal il birinciligi müsabakalarinda sampiyon olarak Karaman’i temsil etme sansi yakalayan Irfan Ataseven Anadolu Lisesi, Aksaray ilinde yapilan Türkiye grup birinciligi maçlarinda Ankara temsilcisini 3 – 2, Adana temsilcisini 6 – 4 ve Malatya temsilcisini 8 – 7 yenerek grubunu sampiyon olarak tamamladi.

Alinan bu galibiyetler sonunda Türkiye yari finaline katilmaya hak kazanan Irfan Ataseven Anadolu Lisesi, göstermis oldugu performansla Türkiye genelinde en iyi 32 lise arasina katildi.
Aksaray dönüsü Irfan Ataseven Anadolu Lisesinde futsal takimina ödül töreni yapilarak, okul müdürü Özgür Koca tarafindan ögrenciler teker teker tebrik edildi. Futsal takimi için düzenlenen ödül töreninde madalya ve basari belgeleri Okul Müdürü Özgür Koca, Müdür Basyardimcisi Ömer Serin ve Müdür Yardimcisi Mehmet Çelik tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284