Futsal’in Sampiyonlarindan Kisacik’a Ziyaret

Karaman’da gerçeklestirilen gençler futsal il birinciligi müsabakalarinda sampiyon olarak Aksaray’da düzenlenen grup müsabakalarinda bir üst tura yükselen Irfan Ataseven Anadolu Lisesinden, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’a ziyaret.

 Futsal’in Sampiyonlarindan Kisacik’a Ziyaret

Karaman’da gerçeklestirilen gençler futsal il birinciligi müsabakalarinda sampiyon olarak Aksaray’da düzenlenen grup müsabakalarinda bir üst tura yükselen Irfan Ataseven Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Özgür Koca ve Beden Egitimi Ögretmeni Osman Kiliç nezaretinde, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik'i makaminda ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette ögrencileri teker teker tebrik eden Kisacik, Aksaray’da yapilan grup müsabakalarinda Karaman’i en iyi sekilde temsil eden ve bir üst tura sampiyon olarak çikma basarisi gösteren Irfan Ataseven Anadolu Lisesinin yari final müsabakalarini yerinde izlemek istedigini belirtti.
Ziyaret, Irfan Ataseven Anadolu Lisesi Futsal takimina, Spor Il Müdürü Hayati Kisacik tarafindan hediyelerin takdim edilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284