Futsalin Yildizlari Sahaya Indi

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullararasi yildiz(kiz-erkek) Futsal Il Birinciligi müsabakalari basladi.

 Futsalin Yildizlari Sahaya Indi

2014 - 2015 Egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi gençler(kiz-erkek) Futsal müsabakalari 8 okuldan 56 sporcunun katilimi ile Yunus Emre Spor Salonu’nda basladi.

Yunus Emre Spor Salonunda baslayan müsabakalarin ilk karsilasmasinda yildiz erkekler kategorisinde Vali Hakki Teke Ortaokulu rakibinin gelmemesi üzerine hükmen 3-0 galip geldi. Günün oynanan diger karsilasmalarinda alinan sonuçlar ise; Istiklal Ortaokulu 5 – Ayranci YIBO 4, Ayranci YIBO Ortaokulu 2 – Zübeyde Hanim Ortaokulu 4, Sabiha Gökçen Ortaokulu ile Makbule Orman Ortaokulu arasinda oynanan maç 1-1 berabere sonuçlanarak, kullanilan penaltilar sonucu Sabiha Gökçen Ortaokulu 3-1’lik sonuçla galip gelmistir.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, okul sporlari faaliyetlerine katilan okul sayimizin artmasi ligi daha da heyecan verici hale getirmistir. Insallah hedefimiz yapilan okullararasi müsabakalara daha fazla okulun katilmasi ve müsabakalari daha zevkli hale getirmektir' dedi.
Spor Il Müdürü Kisacik, Okullararasi Yildiz(Kiz-Erkek) Futsal Il Birinciligi Müsabakalarinda mücadele eden tüm takimlara basari dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284