Genç Atletimiz Gelecek Vaat Ediyor

Asli Çakir Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell 16 Yas Alti Türkiye Salon Sampiyonasinda dördüncü olan genç atletimiz gelecek vaat etti.

Genç Atletimiz Gelecek Vaat Ediyor

Istanbul Asli Çakir Alptekin Salonu’nda düzenlenen 16 yas alti Türkiye Salon Sampiyonasina, Atletizm il temsilcimiz Murat Yurdadön ve atletizm antrenörümüz Mevlüt Inanir esliginde toplam 10 sporcumuz katilmistir. Heyecanli ve zorlu geçen yarislar sonunda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Atletizm Egitim Merkezi sporcularimizdan Seher Akkus 400 metrede 63.16’lik derecesi ile Türkiye dördüncüsü oldu.
Iki gün süren yarislarda atletler, madalya alabilmek ve derece yapabilmek için mücadele ettiler. Uzun Atlama yarismalari ile baslayan ve farkli kategorilerde devam eden 2. gün yarislari, Türkiye Sampiyonasi’ni yerinde takip eden atletizm severlere zaman zaman heyecanli anlar yasatti.
Turkcell 16 Yas Alti Türkiye Salon Sampiyonasi’nda dereceye giren ve kürsüde yer alan atletlere ödülleri, Asli Çakir Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen törende verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284