Genç Kulaçlar Yari Finalde

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü yüzme takimimiz Mersin’de düzenlenecek yari final grup elemelerine katilmaya hak kazandilar.

Genç Kulaçlar Yari Finalde

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan milli takimlarin altyapisini olusturmak için organize edilen “Anadolu Yildizlar Ligi” Yüzme grup eleme müsabakalari Mersin’de yapilan yarislar sonunda tamamlandi.
21-23 Subat 2014 tarihleri arasinda Mersin Olimpik Yüzme havuzunda gerçeklesen Yildizlar Anadolu Ligi Yüzme Grup eleme müsabakalarina 7 ilden 70 kiz, 70 erkek toplam 140 sporcunun katildi. Ilimizden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü olarak antrenörlerimiz Aziz Hopyar, Merve Çelik ve Yasemin Mortas esliginde toplam 13 sporcumuz ile mücadele ettik. Üç gün süren müsabakalar çok çekismeli anlara sahne olurken sporcularimiz Mersin’de düzenlenecek yari final grup elemelerine katilmaya hak kazandilar.
Ilimiz yüzme antrenörlerimizden Aziz Hopyar, Bakanligimiz ve Genel Müdürlügümüzün organize ettigi böylesine anlamli bir organizasyona yari finallere kalmaktan duydugu memnuniyeti belirterek sözlerine söyle devam etti, “Ilimizden çok iyi yildizlar çikacak ve bayragimizi tüm turnuvalarda dalgalandiracak. Karaman olarak yüzmede büyük yol kat ettik. Ben, yarislarda ter döken tüm sporcularimi tebrik ediyor ve basta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Seyfettin Turan olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284