Genç Şampiyonlardan Kısacık’a Ziyaret

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 5. Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda 1 altın ve 2 gümüş madalyanın sahibi olan milli tekvandocular antrenörleri ile birlikte Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Genç Şampiyonlardan Kısacık’a Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete tekvando il temsilcisi Ali Can, milli takım tekvando antrenörü İbrahim Kafalı, milli sporcular Berra Gülfem Çelik, Berna Akbulut ve Hilal Şimşek katıldı.
04-09 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 5. Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda dereceye girerek Karaman’ı gururlandıran sporculardan 46 kiloda mücadele eden Berna Akbulut altın, 37 kiloda Berra Gülfem Çelik gümüş ve 52 kiloda Hilal Şimşek gümüş madalya kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi. 28 ülkeden 110 Avrupa Kulübü’nün katıldığı şampiyonada genç bayanlar kategorisinde takım halinde Avrupa 3.’sü olan Performans Spor Kulübü ise büyük bir başarıya imza attı.
5. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele eden Türk sporcular ise 26’sı altın, 25’i gümüş ve 67’si bronz olmak üzere toplam 118 madalyanın sahibi oldu.
Karaman tekvando takımının şampiyonada başarılı sınavlar verdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Ülkemizi ve ilimizi şampiyonada başarıyla temsil eve bu haklı gururu bizlere yaşatan antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bizlerin en büyük amacı sporcularımızın daha büyük başarılara imza atabilmeleri. Başarılarıyla ilimizi gururlandıran sporcularımız artık Karaman’da bir rol görevindeler ve onlardan sonra gelecek sporculara örnek teşkil etmektedirler. Bu anlamda sporcularımızın üzerlerinde büyük bir sorumluluk var. İnşallah sporcularımız bu sorumluluğu spor hayatları boyunca başarıyla devam ettireceklerdir” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284