Gençler Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

2014–2015 yili Okul Spor Faaliyetleri kapsaminda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 26–27 Kasim 2014 tarihlerinde Kazim Karabekir Spor Salonunda düzenlenen Okullararasi Gençler Masa Tenisi il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Gençler Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

2014–2015 yili Okul Spor Faaliyetleri kapsaminda Kazim Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen Gençler kiz-erkek masa tenisi il birinciligi müsabakalarina 15’i erkek 11’i kiz sporcu olmak üzere toplam 104 sporcu katildi. Renkli ve çekismeli görüntülerin yasandigi müsabakanin ardindan Genç erkekler kategorisinde Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci olurken, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Irfan Ataseven Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Genç kizlar kategorisinde ise, Ermenek Hasan Kalan Lisesi birinci olurken, Karaman Anadolu Lisesi ikinci ve Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Yunuskent Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Vedat Akyar yaptigi açiklamasinda “Ögrencilerin Okul Sporlarina daha çok katilim saglamasi ve ilgi göstermesi en büyük hedeflerimiz içerisinde yer almakta. Gençler kategorisindeki sporcularimiz 2 gün boyunca kiyasiya yarisarak dereceye girmeyi hak ettiler. Ilimizde yapilan müsabakalar sonunda dereceye giren takimlarimiza Grup müsabakalarinda basarilar diliyorum”  dedi.
Derece elde eden sporculara ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Vedat Akyar, Sube Müdür Vekili Selçuk Akbas, Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Okul Sporlari Il Tertip Kurulu üyesi Spor Uzmani Polat Kilinç tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284