Gençler Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

Ilimizde düzenlenen okullar arasi gençler voleybol müsabakalari sona erdi.

 Gençler Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

25 Kasim 2013 Pazartesi günü baslayan ve yogun ilgi gören okullar arasi gençler voleybol maçlarinda il birincileri belli oldu.

Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan ve yogun ilgi gören gençler voleybol müsabakalari 2 Aralik pazartesi günü oynanan final maçlarinin ardindan sona erdi. Zorlu ve çekismeli geçen maçlarda sampiyonluk için ter döken sporcularin saha içinde vermis olduklari mücadele ve hirs görülmeye degerdi.
Seyir zevkinin yüksek oldugu müsabakalar sonunda erkeklerde il birinciligini Bifa Lisesi gögüslerken, kizlar bu isim Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu. Dereceye giren okullar kupa ve madalyalarini final müsabakalarinin ardindan düzenlenen ödül töreni ile alirken, günün anisina toplu fotograf çektirilerek sampiyona sona erdi.
TRIBÜNLER BOS KALMADI
Sporseverlerin en ugrak yerlerinden biri olan Kazim Karabekir Spor Salonu bu yilda okullar arasi müsabakalarda sampiyonlarini agirlamaya devam ediyor. Müsabakalara sporseverlerin yogun ilgi göstermesi tribünlerde renkli karelere sahne olurken, takimlarini desteklemeye gelen ögrencilerin görsel sovlari takimlarina sampiyonluk yolunda en büyük moral kaynagi oldu.
VOLEYBOL YÜKSELISTE
Gençlik ve Spor Bakanliginin 81 ilde uyguladigi ücretsiz yaz spor okullari projesi ile canlanan spor branslari, ilimizde de meyvesini vermeye basladi. Voleybol da lisansli sporcu sayisi her geçen gün artmaya devam ederken, ilimizde en gözde ve ilgi çeken branslarin basinda gelmeye devam ediyor.
Müsabakalar sonunda olusan tablo;
ERKEKLER
1. BIFA LISESI
2. ANADOLU IMAM HATIP LISESI
3. KARAMAN LISESI
4. KARAMAN ANADOLU LISESI
BAYANLAR
1. GÜZEL SANATLAR VE SPOR LISESI
2. AKÇASEHIR LISESI
3. KARAMAN LISESI
4. LARENDE ANADOLU LISESI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284