Gençlik Merkezi Üyeleri, Şehit Ömer Halisdemir'i Kabri Başında Dualarla Andı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, Değerler Atölyesi Ekim ayı teması olan 'Vatan ve Bayrak Sevgisi” faaliyetleri kapsamında Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i kabri başında dualarla andı.

Gençlik Merkezi Üyeleri, Şehit Ömer Halisdemir'i Kabri Başında Dualarla Andı
Karaman Gençlik Merkezi üyeleri, “Vatan ve Bayrak Sevgisi” temalı faaliyet kapsamında FETÖ mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahı'nı canı pahasına savunan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'i kabri başında dualarla andı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette göz yaşlarına hakim olamayan gençlik merkezi üyeleri,” Kahraman şehidimizi mezarı başında ziyaret ederek anmak istedik. 15 Temmuz gecesinin karanlığından aydınlığa çıkmak için vatanı ve milleti için canını feda eden, kahramanlığı ile büyük destek sağlayan Ömer Halisdemir'i kabri başında dualarla andık. Böyle kahramanlarımızdan Allah razı olsun. Bize maneviyat noktasında böyle kahramanlarımızı ziyaret etme olanağı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Kahramanlarımızı Asla Unutmayacağız
Böylesi eşine az rastlanır bir kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Türk Milleti bu gibi girişimlere göz açtırmayıp canını, malını, her şeyini ortaya koyarak, tankın, silahların önüne atlayarak bu hain girişimi püskürttü. Bizlerde Ekim ayı değerler konusu olan “Vatan ve Bayrak Sevgisi” temasını 15 Temmuz Darbe Girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelleyen Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde’de bulunan kabrini ziyaret ederek dualarla anmak istedik. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” Projesi 3 Kasım Perşembe günü Şerife Boz, İsmet Doğan ve M.Fatih Zengin’in katılımıyla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Bu anlamlı etkinliğe tüm halkımız davetlidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284