Gençlik ve Spor Bakanligi 1.Yasini Kutluyor!

Gençlik ve Spor Bakanligimizin “Bakanliginiz 1 yasinda” sloganiyla birinci yilini kutlamasi münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Liderleri tarafindan Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi’nde tanitim amaçli stantlar kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanligi 1.Yasini Kutluyor!

 Kurulan stantlarda bakanlik çalismalarinin yer aldigi kitapçiklar ile gençlerimiz bilgilendiriliyor. Üniversite ögrencileri stantlarimiza yogun ilgi gösteriyor.

Ayrica Gençlik ve Spor Bakanligi’nin baslattigi “Genç Beyinler Parlak Fikirler” proje fikri yarismasina basvurular da aliniyor. Gençlere sunulacak hizmetleri gelistirmek ve gençlerin beklentilerini gerçeklestirmek amaciyla düzenlenen proje yarismasina 1-31 Ekim 2012 tarihleri arasinda basvuru yapilabilecek. Yarismaya katilabilmek için üniversite ögrencisi olma sarti araniyor. Her ögrenci yalnizca bir basvuru yapabilecek ve projeler, gençlere sunulacak hizmetler ve bu hizmetlerin gelistirilmesi ile ilgili olmak zorunda. Yarismaya basvuru yapmak isteyen gençler Gençlik Merkezimizden ya da internet üzerinden basvuru yapabiliyor.
Gençlerin daha aktif olmalarini saglamak için Karaman Gençlik Merkezimizin faaliyetleri ile ilgilide bilgiler verilen stantlarda Gençlik Merkezimiz tarafindan düzenlenen kurslarla ilgili basvurular da aliniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284