GHSİM’de Spor Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporun geliştirilmesi ve spor alanında yapılacak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla proje ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.

GHSİM’de Spor Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda, spor alanlarında yapılacak olan projelerin hayata geçirilmesi, sporun geliştirilmesi ve sportif alanlarda yapılan faaliyetlerin sağlıklı şekilde yürütülmesi gibi konular masaya yatırıldı. Sportif faaliyetlerin projelendirilmesi ve sporun geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla görüş bildirilen toplantıda, ayrıca daha çok gencin spora kazandırılması için yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmalar yapılacağı belirtildi.

Spor alanında yapılacak projelerle daha fazla gence ulaşmak istediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Şube müdürlerimiz ve personelimiz ile birlikte spor alanında yapılacak çalışmaları projelendireceğimiz güzel bir ekip kurduk. Bunun yanı sıra yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürüteceğimiz projeler konusunda da çalışmalarımıza başladık. Proje odaklı yapacağımız çalışmalarla okuyan, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sporu yaşam tarzı haline dönüştüren, gelişmelere açık, farklılıklara saygılı, yenilikçi, etik değerlere bağlı, karar süreçlerine katılan, kaynakları etkili değerlendiren, çevreye duyarlı, öz güveni yüksek, mutlu, sağlıklı ve güçlü bir gençliğin yetişmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in yanı sıra Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, Cavit Bardak, Osman Selçuk Akbaş, Aydın Kaya ve proje koordinasyon temsilcileri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284