Hentbolda Bifa Ortaokulu Farki

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler hentbol müsabakalari oynanan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

 Hentbolda Bifa Ortaokulu Farki

2014-2015 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler hentbol müsabakalari 16-25 Subat 2015 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda yapildi. Katilimin yogun oldugu müsabakalara 14 okuldan toplam 98 sporcu katildi.

Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen küçükler hentbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. 9 gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan hem kizlar hem erkekler kategorisinde sampiyon olan Bifa Ortaokulu sampiyonaya damgasini vuran takim oldu. Bifa Ortaokulunun erkekler ve kizlar kategorisinde sampiyonlugunu ilan etmesinin ardindan erkekler kategorisinde Özel Basari Ortaokulu ikinci, Makbule Orman Ortaokulu üçüncü, kizlar kategorisinde ise Makbule Orman Ortaokulu sampiyonada ikinci olan takim oldu.
Her iki kategoride de dereceye giren Bifa Ortaokulu il disinda gerçeklesecek olan hentbol grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Iskur Il Müdürü Kenan Ates, Sube Müdürü Aslan Yildiz tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren tüm sporculari tebrik eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ‘’ Il müdürlügümüz tarafindan düzenlenen küçükler hentbol il birinciligi müsabakalarinda dereceye giren sporcularimiz il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil edeceklerdir. Burada dereceye giren sporcularimizi simdiden katilacaklari hentbol grup müsabakalarinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu. (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284