İl Müdürü Bebek’ten Tekvandoculara Moral Ziyareti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Tekvando İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen tekvando ortak antrenmanında genç sporcuları ziyaret etti.

İl Müdürü Bebek’ten Tekvandoculara Moral Ziyareti

Karaman’da başarı çıtası sürekli yükselen spor branşlarından biri olan tekvandoda geleceğin şampiyon adayları, Gençlik ve Spor Kulübü, Performans Spor Kulübü ve İl Özel İdare Spor Kulübü tarafından düzenlenen ortak antrenmanlarda antrenörler Ali Can ve İbrahim Kafalı eşliğinde eksiklerini görerek kendilerini yetiştirme fırsatı buluyor. Karaman’a atandığı günden itibaren spor çalışmalarını yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise yaptığı sürpriz ziyaretle genç tekvandoculara moral verdi. Ziyaret kapsamında Piri Reis Kültür Merkezi Tekvando Salonu’nda müsabık ve alt yapı sporcularıyla bir araya gelen Bebek, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Aydın Kaya ile birlikte tecrübelerini genç sporcularla paylaşarak, sporcuların eğitimlerin ne aşamada olduğuna dair tekvando antrenörü Can’dan bilgi aldı.

Gençlerin diğer arkadaşlarını da spora teşvik etmelerini isteyen İl Müdürü Bebek, “Her çocuğun ve gencin en az bir spor dalıyla ilgilenmesi, sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemesi sağlık nesillerin yetişmesi açısından çok önemli. Bizler il müdürlüğü olarak ücretsiz eğitimlerimiz ile gençlerimizi spor faaliyetlerinde bulunmaları için teşvik ediyoruz. Çünkü sporla uğraşan çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak çok daha kolay oluyor. Ayrıca 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası öncesi milli takımımıza 10 sporcumuz davet edildi. Böyle büyük bir organizasyonda ülkemizi ilimizden 10 sporcunun temsil edecek olması bizler için büyük bir gurur kaynağı. İnşallah bu salonlardan yetişen gençlerimizden milli takımımıza daha çok sporcu vererek Türk sporuna katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284