Il Müdürü Kisacik Tesisleri Inceledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik il ve ilçelerdeki Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’ne ait tesis ve alanlari gezerek, yapilan ve yapilacak olan çalismalarla ilgili detayli bilgi aldi.

 Il Müdürü Kisacik Tesisleri Inceledi

Yapimi tamamlanmak üzere olan yeni Gençlik Merkezi, tadilati tamamlanan Yunus Emre Spor Salonu, ilçelerde bulunan Suduragi Spor Salonu, Ayranci Spor Salonu ve Sariveliler de yapilacak olan spor kompleksi alanini yerinde inceleyen Kisacik, "Il ve ilçe tesislerimizin artmasi ile Karaman sehri sporun her türüne hitap edecek bir konuma gelecek ve bütün spor dallarinda bugünkünden daha basarili sonuçlar elde edecektir’’ dedi.

"2015 YILI SPOR IL MÜDÜRLÜGÜNÜN YILI OLACAK"
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Ilimizde ve ilçelerimizde bulunan tesislerimizi gezdik ve eksiklikleri gördük. Bizim hedefimiz en kisa sürede vatandaslarimizi bu tesislerle bulusturmak ve onlarin bir an önce tesislerimizde spor yapmalarini saglamak olacaktir. Karaman’da herkesin bu tesisleri 24 saat kullanabilecegi gibi antrenörlerimiz de onlarin emrinde olacaktir. Ayrica Karaman’a alacagimiz spor müsabakalariyla 2015 yili Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün yili olacaktir” ifadelerini kullandi. (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284