Il Spor Merkezleri Okçuluk Antrenmanlari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Il Spor Merkezleri kapsaminda açilan okçuluk antrenmanlari devam ediyor.

Il Spor Merkezleri Okçuluk Antrenmanlari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü okçuluk tesislerinde gerçeklestirilen antrenmanlar okçuluk antrenörü Recep Batman nezaretinde devam ediyor. Haftada 3 gün olarak devam eden antrenmanlara 7-18 yas grubundan toplam 40 sporcu katiliyor. Baslangiç olarak taktik ve teknik bilgilerinin verildigi antrenmanlarda egitim alan genç sporcular, makarali ve klasik yayli okla hedef tahtasina atis yaparak uygulamali olarak ögrendiklerini pekistirme imkâni buluyor.
Okçuluk sporu yapmak isteyenlerin sayisinda büyük artis yasandigini jfade eden Spor il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da yaptigimiz okçuluk çalismalariyla bu bransta Karaman’i ulusal ve uluslararasi arenada temsil edecek basarili ve yetenekli sporcular yetistirmek istiyoruz. Engelli bireylerimizi de okçuluk sporuyla tanistirarak, onlara sosyal çevre olusturmak ve müsabik sporcu olarak ülkemize kazandirmak, yenilikçi, gelismeyi seven, basarili, istikrarli bir Karaman olmayi hedefliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284