İlimize Değer Katan Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor

İlimiz Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü ve şehre değer katan spor yatırımlarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İlimize Değer Katan Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor

Yeni Şehir Stadyumu, 3 Bin kişi kapasiteli spor salonu ve bireysel sporlar kompleksi projeleri Karaman'da devam eden en önemli spor yatırımları. Sahip oldukları görünümleri ve fonksiyonları ile Karaman'ın çehresini değiştiren bu önemli projelerde çalışmalar aralıksız sürüyor.

"Son yıllarda belediyemizin yatırım ve hizmetleri ve diğer kamu yatırımları ile adeta şantiye alanına dönen Karamanımızda çok önemli projelerde çalışmalar devam ediyor" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Karaman çok kısa bir süre içerisinde modern ve marka bir şehir olma yolunda önemli mesafe kat etmiş olacak" dedi.

Dev projelerin hayata geçirilmesinde Karaman Belediyesi'nin bir lokomotif görevi üstlendiğini de söyleyen Başkan Çalışkan; “Karaman'da birçok alanda hayata geçirilen ve çalışmaları sürdürülen önemli projelerin kesintisiz ve hızlı bir şekilde tamamlanması için bütün yapısal ve teknik desteği veriyoruz. Yeni Şehir Stadyumu, Spor Salonu ve Bireysel Sporlar Komleksi gibi önemli spor yatırımları için gerekli olan arsalar belediyemiz tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildi. Bunun yanında gereken tüm imar düzenlemeleri de belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken Karaman olarak yaşanan bu gelişim ve değişime ayak uyduruyoruz. Milletimiz her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Bu anlayış ve şuurla durmadan yılmadan hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284