İşitme Engelliler Futbol Takımı Yenilemiyor

İlimizi Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. liginde temsil eden Karaman İşitme Engelliler takımı 3. hafta maçında Kemal Kaynaş Stadyumunda Kütahya İşitme Engelliler takımını konuk etti.

İşitme Engelliler Futbol Takımı Yenilemiyor

Karşılaşmanın 9. dakikasında konuk ekip Kütahya’nın attığı golle 1-0 mağlup duruma düşen Karaman İşitme Engelliler Abdullah Fatih Gözet’in golüyle eşitliği yakaladı. 28. dakikada ise Mustafa Alkan ile 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının 62. dakikasında Ali Ülkar ile farkı üçe çıkaran temsilcimiz 68. dakikada Abdullah Güzel ile durumu 4-1 yaptı. 84. dakikada ise Kütahya takımı kazandığı penaltı atışını gole çevirerek farkı ikiye indirdi. Karşılaşmanın bu dakikasından sonra her iki takımdan da gol gelmeyince maç 4-2 Karaman İşitme Engellilerin üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz aldığı üç puanla ligde puanını 7’ye çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu.

Müsabaka öncesi Karaman İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği geçtiğimiz hafta Referandum Evet diyerek pankart açmıştı ve bu pankart açımını bu haftada sürdürdü.

Kulüp Başkanı Ali Semiz yaptığı açıklamada, “Desteklerinden dolayı Valimiz Süleyman Tapsız’a Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürümüz Hayati Kısacık’a, Antrenörümüz Yaşar Çalışkan’a, Bifa Bisküvi A.Ş Ailesine ve Duru Bulgur A.Ş Ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284