İşitme Engelliler Sporda Engel Tanımıyor

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2.lig 2. hafta maçı Karaman İ.E'nin ev sahipliğiyle Adana İ.E arasında Kemal Kaynaş Stadyumunda oynandı.

İşitme Engelliler Sporda Engel Tanımıyor

Karaman İ.E  31. dakikada Denizhan Can ile 1-0 öne geçti. İkinci yarıda 50.dakikada Burak Sağlam'ın golüyle Karaman İ.E 2-0 fark açtı. Son dakikalarda 83.dakikada Burak Sağlam'ın 2.golüyle Karaman İ.E 3-0 galip gelmesiyle 90. dakika sona erdi.

İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonası 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Amasya Hamit Kaplan Spor salonunda yapıldı. Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü İdarecisi Mehmet Semiz ve Antrenörü Erdoğan Taktak idaresinde İşitme Engellilerde ilk Türkiye Güreş Müsabakalarına katıldı. Yusuf Mücahit Koç gençler grekoromende Türkiye 3.sü, Mustafa Özer büyükler grekoromende Türkiye üçüncüsü oldu.

Kulüp Başkanı Ali Semiz, yaptığı açıklamada, “Rakiplerime bir hafta önce çalışırım. Sporcularımın başarı yolunda azim ve kararlılıkla hareket etmesi çok güzel, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Valimiz Fahri Meral'e Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürümüz Ali Osman Bebek'e Belediye Başkan Yardımcımız Osman Ünüvar’a Güreş Antrenörümüz Erdoğan Taktak'a ve Duru Bulgur A.Ş ailesine, Bifa Bisküvi A.Ş ailesine, Konya Öz Çankaya Sürücü kursuna ve Karaman halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284