Izciler Ermenek Kampini Tamamladi

Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri, 05-08 Subat 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirdikleri Ermenek kampini tamamladi.

Izciler Ermenek Kampini Tamamladi

Karaman’a 150 kilometre uzaklikta olan Ermenek kampina Karaman Gençlik Spor Kulübünden 60 izci ve 4 lider katildi.
Izciler kamp yapacaklari alani belirledikten sonra kamp çadirlarini kurup faaliyetlerine basladi. Izcilerin faaliyetleri arasinda ok istasyonu, düdük ve kol komutlari istasyonu, ilk yardim istasyonu, ates çesitleri ve çadir kurma istasyonu çalismalari yer aldi. Izcilere bu istasyon çalismalarinda gerekli bilgiler ve teknikler uzman liderler tarafindan verildi.
07 Subat 2015 Cumartesi günü aksam saat 20.30’da kamp atesi yakilarak, izciler hazirlamis olduklari sunumlari ve gösterileri programa katilan misafirlere ve izci arkadaslarina sundu. Izcileri, gerçeklestirmis olduklari kamp atesi programinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen ve Meclis üyeleri yalniz birakmadi.
Güzel ve eglenceli geçen programin ardindan Ermenek Belediyesi tarafindan hazirlanan hediyeler Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen tarafindan izcilere verildi. Kamp atesi programi, Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen’e izciler tarafindan hazirlanan plaketin takdim edilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
Pazar günü ise, Ermenek gezisi yapan izciler Ermenek ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarindan Tol Medresesi, Maraspoli Magarasi ve Ulu Cami’yi gezerek tarihi yerler hakkindan genel bilgi aldilar. Ermenek Kampini basariyla tamamlayan izciler 08 Subat Pazar aksami Karaman’a döndü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284