Izciler Kamp Yapti

Izcilik Il temsilciliginin 2012 yili faaliyet programinda yer alan hafta sonu kampi 3–4 Kasim tarihlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kompleksi içinde yer alan Izci Evi bahçesinde yapildi. Il Temsilcimiz F.Nilgün Kuscu’nun önderliginde düzenlenen kampa tüm yas gruplarindan izciler katildilar.

Izciler Kamp Yapti

Kamp ile ilgili Il temsilcisi F.Nilgün Kuscu, “Bu tür kamp faaliyetlerimizin amaci izcilerimizi Milli ve Uluslar arasi Kamp ortamina hazirlamaktir. Doga ile bas basa kaldiklarinda yasam kosullarina adapte olmalari ve kendi kendilerine yetebilmeleri konusunda bu tür kamplar çocuk ve gençlerimize çok faydali olacaktir” dedi.
Düzenlenen hafta sonu kampinin gece etkinligine Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve Sube Müdürü Muhammet Uygun’da katildi. Yakilan kamp ütesi etrafinda izcilerle bir süre sohbet eden Il Müdürü Kasim Aydogdu, “Çocuklarimizin ve gençlerimizin gelisiminde Izcilik çok büyük bir anlam ifade eder. Belli bir disiplin çerçevesinde düzenlenen bu kamplarda ailelerinden ayri kalan çocuk ve gençlerimiz yardimlasma, paylasma gibi çok önemli insani vasiflari ögrenerek kendilerini gelistiriyorlar. Diger bütün branslarimizda oldugu gibi izcilerimizin de bu tür faaliyetlerinde yanlarinda olacagiz ve destekleyecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284